Recomandarile – cea mai sigura sursa de leaduri

Recomandarile – cea mai sigura sursa de leaduri

Esti la inceput de drum in domeniul imobiliarelor? Atunci iti recomand sa tii cont de urmatoarele 2 aspecte pentru a genera leaduri cat mai rapid.

Afla de unde vin cele mai bune leaduri

Noi, la Remax Gold, iubim content marketingul deoarece s-a dovedit o metoda foarte buna de a atrage clientii pe termen mediu si lung. Totusi, ca si agent imobiliar incepator ai nevoie sa inchei o tranzactie sau doua cat mai repede posibi. Prin urmare, de unde ar trebui sa incepi? Iti pot spune ca este essential sa stii de unde vor veni leadurile tale.

Marketingul si promovarea sunt esentiale pentru a avea success in domeniul imobiliar. Insa cele mai bune lead-uri le voi obtine prin intermediul recomandarilor. Aproximativ jumatate dintre cei care au apelat la un agent imobiliar in procesul de vanzare ca urmare a unei recomandari primate din partea rudelor sau prietenilor.

Ca si agent imobiliar nou, nu ai cum sa primesti imediat multe referinte deoarece nu ti-ai conturat, inca, o imagine de profesionist de incredere. Reputatia se construieste si ea in timp. Totusi, pentru a accelera procesul, iti recomand sa petreci suficient timp promovandu-te pe tine si construind relatii. Cu cat devii mai cunoscut, cu atat vei obtine mai multi clienti ca urmare a recomandarilor primite. Faptul ca faci parte dintr-o retea recunoscuta la nivel international, asa cum este RE/MAX, te va ajuta sa castigi mult mai repede teren si sa te bucuri de avantajele increderii pe care o vor avea contactele tale.

Incepe cu oamenii pe care deja ii cunosti

Acum ca stii de unde vor veni cele mai bune leaduri, poti sa observe si cat de usor poti obtine unul chiar astazi. Tot ce trebuie sa faci este sa analizezi sfera ta de influenta.

Pe toti pentru cei care am fost si sunt mentor in domeniul imobiliarelor, ii invat, inca de la inceput, este ca trebuie sa spuna membrilor familiei, prietenilor si tuturor celor pe care ii cunosc faptul ca au inceput sa lucreze ca si agent imobiliar, sub brandul celei mai cunoscute si apreciate francize imobiliare.

Prin toate persoanele ma refer absolut la orice persoana din viata ta, de la prieteni de familie si colegi, pana la instructor de fitness si vecini.

De ce? Pentru ca cei din sfera ta de influenta deja tu cunoscut si exista o relatie de incredere intre voi. Iar increderea este un ingredient esential pentru a avea o cariera de succes in domeniul imobiliarelor. Gandeste-te la faptul ca rolul tau ca agent imobiliar este sa ghidezi oamenii in procesul de vanzare sau cumparare si este foarte posibil ca aceasta sa fie cea mai importanta tranzactie incheiata in intreaga lor viata.

Chiar daca nu este nimeni pregatit pentru o astfel de actiune, este important sa ii anunti si sa le amintesti ca lucrezi ca si agent imobiliar.

Daca ai 100 de oameni in cercul tau de influenta, conform statisticilor, aproximativ 10 dintre ei se vor muta sau vor sti pe cineva care se muta in decursul anului urmator. Prin urmare, chiar daca nu vei incheia o tranzactie imediat, cu siguranta vei primi o recomandare de la ei intr-un viitor nu foarte indepartat.

Leave a Reply