Interviu la ITV – Emisiunea Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu

Interviu la ITV – Emisiunea Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu

De curând, am participat la Emisiunea Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu. Acolo am povestit despre traiectoria pe care am avut-o de-a lungul vieții mele profesionale, despre inițiativă și spirit antreprenorial.

Prin urmare, în cadrul interviului am dezbătut teme importante din Business, povestind despre cum am trecut de la o croitorie în satul natal la o afacere de succes în domeniul comerțului cu aur pentru a ajunge în domeniul imobiliarelor.

De asemenea, un loc special în cadrul interviului i l-am acordat noului meu proiect de suflet: Grupul Inițiativa Sătmăreană – Socializare si Promovare Satu Mare.

Ideea a pornit ca urmare a experienței avute în Portugalia unde am construit un Centru Cultural pentru Români care a avut un succes extraordinar. De ce? Pentru că nimic nu se compară cu forța unei comunități unite.

Află și tu poveștile care m-au condus către omul care sunt astăzi și de ce merită și tu să te implici în Grupul Inițiativa Sătmăreană – Socializare și Promovare Satu Mare. Pentru că și tu, ca și mine, îți dorești să ne bucurăm de un oraș la standarde occidentale, care să se dezvolte frumos și unde copiii noști să aibă un viitor.

Leave a Reply